Friday, 6 September 2013

I want you happy :)

Assalamualaikum :)

hai lama tak tulis blog rindu tak ? hemm :') now NR tengah sedih gila sebab selama ni segalanya dia bagitahu NR or NR dapat tahu sendiri tapi kali ni dia rahsiakan dari NR double what ?!?! arghhhh ! tulis entry ni pun muka sedih sambil sengetkan kepala . Terpaku NR bila dia cakap betul yang dia dah couple dgn orang lain .

 Dia ada tanya , kalau dia ada buat salah cakap mungkin dia boleh baiki . NR nakkkkkkkkkkk sangat bagitahu tadi tak sampai hati . Biarlah dia happy dengan awek dia . But i tell you here :-

Awak banyak buat salah . Kesalahan yang mungkin bagi awak hanya kecil kuman . Awak asyik couple dgn orang lain je ! saya sabar , tabah bak kata awak . Nak kata buta tak jugak sebab mata elok tersadai dekat muka hitam awak tu . Awak tak nampak saya ke ? haaa ! Ye saya tahu saya bukan taste awak tapi hargailah saya yang setia menunggu awak ni . Saya sayangggggggggggggggggggggggggggggggg awak sangat2 tapi macam ni awak buat . Kalau saya sms jarang balas kalau awek tu balas je . Tak adil ! Mu tau dop tak adil !

Berkecai macam kaca hati ni bila dapat tahu dia couple dgn orang lain . Kalau awak baca kirim salam dekat awek awak cakap dekat dia jaga awak leklok . Jangan bagi awak sedih , marah dan macam2 lagi . Hari awak sepenuhnya . Mungkin betul saya memang bukan jodoh dan takdir awak . Saya redha sebab semuanya saya serah kepada tuhan . 

Kalau betul saya nak awak tahu saya takkan pernah lupakan awak walaupun saya tak tegur awak dah . Hati ni masih simpan nama awak . Masih simpan segala kenangan bersama awak . Masih simpan ayat2 manis awak . Saya bersyukur dapat kawan dgn awak . Kalau boleh saya nak awak pujuk saya tapi mungkin awak takboleh sebab awek awak :') takpee . 

Setiap doa yang saya bacakan ketika habis solat mesti ada nama awak . Saya doa agar awak dilindungi . Setiap hari saya doa pasal awak . Cuba kira kalau setahun saya doa pasal awak , saya tak pernah lupa doakan awak . 

Kalau saya rindu kat awak saya dengar lagu SANDIWARA CINTA je . Kalau awak rindu saya makanlah gula2 yang saya bagi tadi tu . Itu gula2 kegemaraan saya . Apatah namanya lupa :) Awak ada 2 orang lelaki muncul dalam hidup saya sekarang tapi saya tetap sayang awak . Saya tak rela lepaskan awak . Awak tahu ke ? tak kowd kalau saya tak bagitahu . 

SELAMAT TINGGAL :')

No comments:

Post a Comment